Ismét várjuk pácienseinket!

16 jún 2020

Ismét várjuk pácienseinket!

Kedves Pácienseink! Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020. május 25-től rendelőnk ismét valamennyi tevékenységét immáron korlátozás nélkül végezheti.

RECEPCIÓNK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 09.00 – 19.00 óra KÖZÖTT ÉRHETŐ EL, a betegellátás változatlanul 08.00 – 20.00 között történik. Az online időpont foglalási rendszerek a hatályos rendelkezések értelmében jelenleg szünetel.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben igyekeztünk minden tudnivalót összefoglalni.

Az országos egészségügyi veszélyhelyzet miatt ideiglenesen egy speciális eljárásrend áll fent, amely előírja, hogy kizárólag előzetes telefonos konzultációt követően szabad időpontot egyeztetni. A konzultáció során meg kell válaszoljon néhány kérdést. Ezt a kérdőívet a kezelés előtt át kell nézze és aláírásával kell hitelesítse.

Az ideiglenes szabályok minden fogorvosi rendelőt érintenek a COVID-19 világjárvány miatt, ezek visszavonásig érvényesek.

Vegye figyelembe, hogy a fogorvosi kezelések során az aeroszol képződéssel járó munkafolyamatok gyakoriak, amely megnöveli pl. a COVID-19 fertőzés esélyét is. A kezeléseken saját felelősségére vesz részt.

A kockázat csökkentése érdekében a RENENDELŐNKBEN NAGY TELJESÍTMÉNYŰ PLAZMA LEVEGŐ TISZTÍTÓ, STERILIZÁLÓ BERENDEZÉS MŰKÖDIK, mely a megnövekedett kockázatot jelentősen csökkenti bármilyen levegőben terjedő fertőző betegség esetében.

Önre is vonatkoznak bizonyos óvintézkedések, amelyeket be kell tartson a fogorvosi rendelő környezetében és a rendelőben.

A fentiek értelmében kérem maszkban érkezzen, lehetőség szerint a megbeszélt időpont előtt 10 perccel. Gyermekek, gyámság alatt állók, valamint önmagukat ellátni korlátozottan képes személyek (pl. idős páciens) kivételével, kisérő nélkül érkezzen.

Tájékoztatjuk, hogy a váróba érkezéskor hőmérséklet mérésre kerülhet sor, ezt követően kézmosást fogunk kérni, majd kézfertőtlenítésre kerül sor. Amennyiben mások is tartózkodnak a váróban, tartsanak egymástól 2 m-es távolságot.

Ezt követően a telefonon feltett kérdések a személyes találkozás alkalmával ismételten sorra kerülnek részben vagy egészében. Megkérem, hogy türelmesen, együttműködően kezelje ezt a speciális helyzetet.

Tájékoztatjuk, hogy a speciális eljárási rend értelmében, a kezelés megkezdése előtt, a kezelőszemély bármelyik ponton úgy dönthet, hogy friss PCR, vagy más teszt elvégeztetésére kéri meg Önt. Ennek részleteiről a rendelkezésünkre álló naprakész információk alapján szóban tájékoztatni fogjuk, amennyiben minderre sor kerülne.

Tájékoztatjuk, hogy ne érje meglepetésként, hogy a kezelőorvos és a személyzet a speciális eljárásrendnek megfelelően rendhagyó védőfelszerelésben fogadhatja őnt a váróban. Ez a páciens és a személyzet védelmében történik.

A számunkra is megnehezített körülmények ellenére továbbra is mindent megteszünk a pácienseinkhez fűződő személyes kapcsolat megtartása érdekében. Várjuk szeretettel továbbra is SZAKÉRTELEMmel, TÖRŐDÉSsel, BIZTONSÁGban.

Köszönettel és üdvözlettel:
Dr. Borzási & Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő

1052 Budapest, Kristóf tér 4.
www.drborzasi.hu
+36 20 980 3366
rendelo@drborzasi.hu

 

Related posts

22 Júl 2020

Fogorvosi képalkotó diagnosztika

A fogorvoslás alapja a megfelelő diagnosztika, a panaszok okának feltárása, a készülő fogpótlás gondos megtervezése. Mindkét esetben elengedhetetlenek a képalkotó eljárások. A fogröntgen felvételt, vagy panoráma röntgen felvételt szinte mindenki ismeri… Gyakran a beteg hozzánk már CT felvétellel együtt érekznek. Kérjük ne tegyék. Teljesen szükségtelen külön időt és energiát pazarolni...

Tovább
17 Júl 2020

Első a biztonság minden más csak ezután jöhet…

Rendelőnkben az újranyitás óta üzemel a Woopecker Q7 levegő fertőtlenítő berendezés, csöndben szinte észrevétlenül teszi a dolgát. Ennek a készüléknek a segítségével sokkal nagyobb biztonságban tudjuk gyógyítani a hozzánk fordulókat, hiszen a berendezés nem csak a betegellátókat védi, mint a védőfelszerelések többsége, hanem a Pácienseinket is. A  Woodpecker...

Tovább
25 jan 2018

Beragadt a kaja? A fogköz szakszerű tisztítása

Fogselyem és fogköztisztító kefék használatát sokan mellőzik, pedig elengedhetetlenek a jó szájhigiénia fenntartásában.Fogkefével fogainknak csak a külső, belső és rágófelszínét tudjuk alaposan megtisztítani, még a legmodernebb, legravaszabb fogkefék sem jutnak el a fogközökben olyan mélységig, mint a fogselyem. A fogak egymás felé néző felszínei között viszont alattomosan megbújik a...

Tovább