Továbbra is várjuk pácienseinket!

16 jún 2020

Továbbra is várjuk pácienseinket!

Kedves Pácienseink! Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020. május 25-től rendelőnk ismét valamennyi tevékenységét immáron korlátozás nélkül végezheti.

RECEPCIÓNK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 09.00 – 18.00 óra KÖZÖTT ÉRHETŐ EL, a betegellátás is ebben az idősávban történik. Az online időpont foglalási rendszerünk a hatályos rendelkezések értelmében jelenleg szünetel.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben igyekeztünk minden tudnivalót összefoglalni.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben igyekeztünk minden tudnivalót összefoglalni.

Az országos egészségügyi veszélyhelyzet miatt ideiglenesen egy speciális eljárásrend áll fenn, amely előírja, hogy kizárólag előzetes telefonos konzultációt követően szabad időpontot egyeztetni. A konzultáció során meg kell válaszoljon néhány kérdést. Ezt a kérdőívet a kezelés előtt át kell nézze és aláírásával kell hitelesítse.

Az ideiglenes szabályok minden fogorvosi rendelőt érintenek a COVID-19 világjárvány miatt, ezek visszavonásig érvényesek.

Vegye figyelembe, hogy a fogorvosi kezelések során az aeroszol képződéssel járó munkafolyamatok gyakoriak, amely megnöveli pl. a COVID-19 fertőzés esélyét is. A kezeléseken saját felelősségére vesz részt.

A kockázat csökkentése érdekében a RENDELŐNKBEN NAGY TELJESÍTMÉNYŰ PLAZMA LÉGTISZTÍTÓ, STERILIZÁLÓ BERENDEZÉS MŰKÖDIK, mely a megnövekedett kockázatot jelentősen csökkenti bármilyen levegőben terjedő fertőző betegség esetében.

Önre is vonatkoznak bizonyos óvintézkedések, amelyeket be kell tartson a fogorvosi rendelő környezetében és a rendelőben.

A fentiek értelmében kérem maszkban érkezzen, lehetőség szerint a megbeszélt időpont előtt 10 perccel. Gyermekek, gyámság alatt állók, valamint önmagukat ellátni korlátozottan képes személyek (pl. idős páciens) kivételével, kísérő nélkül érkezzen.

Tájékoztatjuk, hogy a váróba érkezéskor hőmérséklet mérésre kerülhet sor, ezt követően kézmosást fogunk kérni, majd kézfertőtlenítésre kerül sor. Amennyiben mások is tartózkodnak a váróban, tartsanak egymástól 2 m-es távolságot.

Ezt követően a telefonon és/vagy e-mailben feltett kérdések a személyes találkozás alkalmával ismételten sorra kerülnek részben vagy egészében. Megkérem, hogy türelmesen, együttműködően kezelje ezt a speciális helyzetet.

Tájékoztatjuk, hogy a speciális eljárási rend értelmében, a kezelés megkezdése előtt, a kezelőszemély bármelyik ponton úgy dönthet, hogy friss PCR, vagy más teszt elvégeztetésére kéri meg Önt. Ennek részleteiről a rendelkezésünkre álló naprakész információk alapján szóban tájékoztatni fogjuk, amennyiben minderre sor kerülne.

Tájékoztatjuk, hogy ne érje meglepetésként, hogy a kezelőorvos és a személyzet a speciális eljárási rendnek megfelelően rendhagyó védőfelszerelésben fogadhatja Önt a váróban. Ez a páciens és a személyzet védelmében történik.

A számunkra is megnehezített körülmények ellenére továbbra is mindent megteszünk a pácienseinkhez fűződő személyes kapcsolat megtartása érdekében. Várjuk szeretettel továbbra is SZAKÉRTELEMmel, TÖRŐDÉSsel, BIZTONSÁGban.

Köszönettel és üdvözlettel:
Dr. Borzási & Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő

1052 Budapest, Kristóf tér 4.

www.drborzasi.hu
+36 20 980 3366
rendelo@drborzasi.hu

 

Related posts

08 dec 2023

Dr. Kormos Veronika Kolléganőnk sikeres szakfogorvos szakvizsgát tett

Nagy eseményen vagyunk túl az elmúlt hónapban, Dr. Kormos Veronika Kolléganőnk novemberben sikeres szakfogorvos szakvizsgát tett. A dolog súlyát azzal tudom érzékeltetni, hogy ehhez 3 év közös munkára volt szükség, a Semmelweis Egyetem részéről Dr. Kádár László tanár úr volt Veronika mentora, jómagam pedig a gyakorlati képzés helyen –...

Tovább
17 aug 2023

Irányított biofilm terápia képzések 2023 – Smile is in the Air

A Swiss Dental Academy képzett trénereiként feleségem Borzási-Szabó Ildikó és jó magam rendszeresen tartunk GBT (Guided Biofilm Therapy), azaz irányított biofilm terápia képzéseket. Az EMS által kifejlesztett irányított biofilm-eltávolítási eljárás alaposan és hiánytalanul számol le a biofilmmel. Talán nem is tudta, de a szájüregi biofilm baktériumai mélyen bejuthatnak a...

Tovább
31 júl 2023

Dental World 2023 – Upgrade Congress 2024

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állíthatom, hogy jelenleg egy technológiai forradalom zajlik a fogászatban. Fontosnak tartom, és úgy gondolom nagyon sokat segít a szakma fejlődésben, hogy nem kell külföldre utazni egy ilyen magas színvonalú nemzetközi fogászati kiállításért és konferenciaért, ahol új irányzatokat lehet megismerni. Tartsanak velünk idén októberben...

Tovább