Továbbra is várjuk pácienseinket!

16 jún 2020

Továbbra is várjuk pácienseinket!

Kedves Pácienseink! Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020. május 25-től rendelőnk ismét valamennyi tevékenységét immáron korlátozás nélkül végezheti.

RECEPCIÓNK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 09.00 – 18.00 óra KÖZÖTT ÉRHETŐ EL, a betegellátás is ebben az idősávban történik. Az online időpont foglalási rendszerünk a hatályos rendelkezések értelmében jelenleg szünetel.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben igyekeztünk minden tudnivalót összefoglalni.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben igyekeztünk minden tudnivalót összefoglalni.

Az országos egészségügyi veszélyhelyzet miatt ideiglenesen egy speciális eljárásrend áll fenn, amely előírja, hogy kizárólag előzetes telefonos konzultációt követően szabad időpontot egyeztetni. A konzultáció során meg kell válaszoljon néhány kérdést. Ezt a kérdőívet a kezelés előtt át kell nézze és aláírásával kell hitelesítse.

Az ideiglenes szabályok minden fogorvosi rendelőt érintenek a COVID-19 világjárvány miatt, ezek visszavonásig érvényesek.

Vegye figyelembe, hogy a fogorvosi kezelések során az aeroszol képződéssel járó munkafolyamatok gyakoriak, amely megnöveli pl. a COVID-19 fertőzés esélyét is. A kezeléseken saját felelősségére vesz részt.

A kockázat csökkentése érdekében a RENDELŐNKBEN NAGY TELJESÍTMÉNYŰ PLAZMA LÉGTISZTÍTÓ, STERILIZÁLÓ BERENDEZÉS MŰKÖDIK, mely a megnövekedett kockázatot jelentősen csökkenti bármilyen levegőben terjedő fertőző betegség esetében.

Önre is vonatkoznak bizonyos óvintézkedések, amelyeket be kell tartson a fogorvosi rendelő környezetében és a rendelőben.

A fentiek értelmében kérem maszkban érkezzen, lehetőség szerint a megbeszélt időpont előtt 10 perccel. Gyermekek, gyámság alatt állók, valamint önmagukat ellátni korlátozottan képes személyek (pl. idős páciens) kivételével, kísérő nélkül érkezzen.

Tájékoztatjuk, hogy a váróba érkezéskor hőmérséklet mérésre kerülhet sor, ezt követően kézmosást fogunk kérni, majd kézfertőtlenítésre kerül sor. Amennyiben mások is tartózkodnak a váróban, tartsanak egymástól 2 m-es távolságot.

Ezt követően a telefonon és/vagy e-mailben feltett kérdések a személyes találkozás alkalmával ismételten sorra kerülnek részben vagy egészében. Megkérem, hogy türelmesen, együttműködően kezelje ezt a speciális helyzetet.

Tájékoztatjuk, hogy a speciális eljárási rend értelmében, a kezelés megkezdése előtt, a kezelőszemély bármelyik ponton úgy dönthet, hogy friss PCR, vagy más teszt elvégeztetésére kéri meg Önt. Ennek részleteiről a rendelkezésünkre álló naprakész információk alapján szóban tájékoztatni fogjuk, amennyiben minderre sor kerülne.

Tájékoztatjuk, hogy ne érje meglepetésként, hogy a kezelőorvos és a személyzet a speciális eljárási rendnek megfelelően rendhagyó védőfelszerelésben fogadhatja Önt a váróban. Ez a páciens és a személyzet védelmében történik.

A számunkra is megnehezített körülmények ellenére továbbra is mindent megteszünk a pácienseinkhez fűződő személyes kapcsolat megtartása érdekében. Várjuk szeretettel továbbra is SZAKÉRTELEMmel, TÖRŐDÉSsel, BIZTONSÁGban.

Köszönettel és üdvözlettel:
Dr. Borzási & Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő

1052 Budapest, Kristóf tér 4.

www.drborzasi.hu
+36 20 980 3366
rendelo@drborzasi.hu

 

Related posts

22 jún 2022

Viszlát fogkő, Hello GBT

Irányított biofilm terápia – Guided Biofilm Therapy ® (GBT), forradalom a szájüregi profilaxis (megelőzés) területén. A fogak felszínén kialakuló vékony rétegben baktériumok milliói élnek: jók és rosszak egyaránt. Ezt hívjuk biofilmnek. A táplálékunkkal táplálkoznak, és különösen szeretik a cukrot. A biofilm baktériumai a cukor lebontásával savat termelnek, ez pedig...

Tovább
03 nov 2021

Miként kapcsolható össze a digitális lenyomatvétel képi anyaga a CT készülék által készített felvétellel?

A rendelőnkben található digitális lenyomatvételhez használt kamera képi anyaga és a szintén nálunk üzemelő CT készülék által készített felvétel összekapcsolását annak érdekében tesszük, hogy az implantátumokra készülő fogpótlást precízen meg tudjuk tervezni, és el tudjunk készíteni egy sablont – szintén házon belül, amivel az implantátum pontosan a tervnek megfelelő...

Tovább
29 jún 2021

Altatás a fogászatban

Valamennyi kezelésünket altatásban is elvégezzük. Az általános anesztéziában végzett kezelés nem csak komfortos a páciens számára az esetleges félelmek vagy a fokozott garat reflex leküzdése érdekében, hanem igazi törődés is az emberi léleknek. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal változatlan aneszteziológus orvos – asszisztens csapattal alakult ki ez a...

Tovább