Szolgáltatások

Irányított biofilm terápia

Irányított biofilm terápia

A biofilm egy nagyon vékony átlátszó szabad szemmel nem láthat fehérje alapú réteg a fogaink felszínén, amihez különböző szénhidrátok ásványi anyagok és baktériumok tapadnak. Ezek a baktériumok felelősek a fogkő, az íny gyulladás, a fogszuvasodás és a fog ágy betegség kialakulásáért. Ebből adódik, hogy a szájápolás célja ennek a biofilmnek a letisztítása a fogaink felszínéről.

20 éves tapasztalat

20 éves implantológiai tapasztalat

Mibe nyilvánul meg az a bizonyos 20 éve? Rendszeres nemzetközi továbbképzéseken szerzett szakértelem, hatalmas klinikai tapasztalat a felhasznált anyagokat és eszközöket illetően. A páciens felkészítése a beavatkozásra, illetve későbbi, otthoni teendőkre, és persze folyamatos utánkövetés. Ezért tudunk az implantátum behelyezésre pénz visszafizetési, míg a titán implantátum felépítményre élettartam garanciát vállalni.

Altatás

Altatás

Általános anesztéziában, azaz altatásban is végezzük valamennyi kezelésünket. Az altatásban végzett kezelés nem csak komfortos a páciens számára az esetleges félelmek vagy a fokozott garat reflex leküzdése érdekében, hanem igazi törődés is az emberi léleknek. Bizonyos szájsebészeti beavatkozások esetén maga a műtéti gyógyulási folyamat is szövődmény és fájdalom mentesen telik. Gyakran emiatt a gyógyulás is rövidebb időt igényel.

Fogtechnika házon belül

Fogtechnika házon belül

A mosoly a legrövidebb út a másik lélek felé. Akár tudatosan, akár nélküle, mindig is fontos elvárás pácienseink részéről a természetes eredeti állapot szépségének visszaállítása. Egy ilyen fogpótlás elkészítése – akár egyetlen fog esetén is – nagy körültekintést igényel. Ebben partnerünk a laboratórium, amely házon belül található.

Digitális mosolytervezés

Digitális mosolytervezés

Mindannyian szeretünk mosolyogni. A mosoly harmonikus mivolta teszi igazán izgalmassá ezt a pillanatot. Ha ez a harmónia valamilyen okból megbomlik igen komoly feladat a helyreállítása. Ebben segít számunkra a digitális mosolytervezés, aminek során az arcvonások arányait figyelembe véve alakítjuk ki a fogak elhelyezkedését, méretét, formáját. Így néhány fotó elkészítése után pontosan meg tudjuk tervezni és láttatni a készülő fogpótlást, mielőtt még bármilyen beavatkozásba kezdenénk.

CT 3D diagnosztika

CT 3D diagnosztika

A 21.században minden az informatikai alkalmazásokról szól. Nincs ez másképp a mi hivatásunk területén sem. Az egyik legmodernebb 3 dimenziós fogászati és fül orr gégészeti CT berendezés üzemel rendelőnkben 2016 január óta. Hatalmas biztonság ez, melyet megfelelő szakértelemmel használva a röntgenfelvételen nem diagnosztizálható elváltozásokat tudunk pontosan meghatározni.