Karácsonyi meglepetés ajándék -20%

21 dec 2020

Karácsonyi meglepetés ajándék -20%

Amióta dolgozom a “SZAKÉRTELEM, TÖRŐDÉS, BIZTONSÁG” szentháromsága körül forog a rendelő munkájának szellemisége. A járványhelyzet próbára tesz minket, hogy folymatason meg tudjunk felelni a saját magunk számára felállított követelményeknek. Akik bíznak bennünk és eddig minket választottak, hogy vigyázzunk a fogaik épségére, vagy állítsuk helyre az esetleges foghiányukat pontosan tudják mit jelent ez a mérce.
Az elmúlt hetek különleges kihívások elé állítottak minket és Pácienseinket, hiszen kénytelenek voltunk folyamatosan korlátozni saját tevékenységünket a biztonság érdekében. A Páciensek által tanúsított türelmet, és aggódást szeretnénk megköszönni a mi Karácsonyi ajándékunkkal.
2020 december 31-ig megrendelt teljes szájhigiénés kezelésre -20% kedvezményt adunk meglévő és új Pácienseinknek. A kezelésre jogosító utalványt 2021 február 28.-ig lehet felhasználni. A kedvezmény igénybevételéhez nincs más teendője, mint az alábbi linkre kattintva: https://bit.ly/drborzasimeglepetes töltse ki a megjelenő űrlapot, melyben a megadott adatok alapján kiállított számlát küldünk, amit ha december 31-ig kiegyenlít, megkapja tőlünk az utalványt!

Related posts

13 nov 2020

Digitális technika a fogászatban – egy orvos gondolatai

“Minden kőben benne van a szobor, csak a felesleget kell eltávolítani róla.” A gondolat Michelangelotól származik. Attól az embertől aki nem csupán korának kiemelkedő festő- és szobrászművésze volt, hanem az anatómia-ábrázolás úttörője is. A tőle származó idézet jutott eszembe a napokban, amikor ez a teljesen digitálisan tervezett és előállított fogpótlást készítette a...

Tovább
22 júl 2020

Fogorvosi képalkotó diagnosztika

A fogorvoslás alapja a megfelelő diagnosztika, a panaszok okának feltárása, a készülő fogpótlás gondos megtervezése. Mindkét esetben elengedhetetlenek a képalkotó eljárások. A fogröntgen felvételt, vagy panoráma röntgen felvételt szinte mindenki ismeri… Gyakran a beteg hozzánk már CT felvétellel együtt érekznek. Kérjük ne tegyék. Teljesen szükségtelen külön időt és energiát pazarolni...

Tovább